top of page

VERHUUR

MKAudio

Prijslijsten

Verhuur van professioneel geluid, licht, podium & video materiaal. 
Heeft u geen idee wat het beste bij uw evenement, feest of band past?
Bij ons kunt u ook terecht voor advies!

Verhuur van licht

Licht biedt onbeperkte mogelijkheden. En voor ieder project kan het doel net iets anders zijn. Met ons assortiment kunnen wij een bijna onbeperkte hoeveelheid aan mogelijkheden bieden met licht!

Verhuur van geluid

Om een compleet assortiment aan te kunnen bieden op de diverse technische disciplines kan de geluidstak natuurlijk niet meer ontbreken. Wij bieden daarom ook een uitgebreid assortiment aan geluidsapparatuur.

Verhuur van podium

Als u aan podiumdelen denkt, denkt u aan een cameraverhoging, de basis voor de regie, een catwalk of podium, al dan niet afgewerkt met tapijttegels en afrok.

Verhuur van beeld

Video is zeker in de bedrijfsevenementen en festivals niet meer weg te denken. De disciplines licht en video groeien steeds meer naar elkaar toe, waarbij we tegenwoordig grote hoeveelheden (licht)armaturen aansturen met video.

Verhuur van rigging

Rigging kan het best worden omschreven als het plaatsen van tijdelijke installaties ter behoeve van de entertainment industrie.
Denk bij rigging aan truss, ground supports, statieven, hijsmiddelen en takels.

Verhuur van Special Effects

Bij effecten wordt al snel gedacht aan Special Effects. Maar de rookmachine, hazer of cracker is ook een effect dat bijdraagt aan de zichtbaarheid van licht.

Verhuur van Stoffering

Voor nette aankleding, afscheiding en afwerking maken wij gebruik van diverse soorten stoffering.

bottom of page